top of page
Don papi petersen - DSC05418.jpg

AFF-kurs

Det finns olika typer av utbildningar för att bli fallskärmshoppare, här erbjuder vi en så kallad AFF-kurs.

 

Kursen inleds med en teoretisk del. När du har blivit godkänd på teorin är du redo att ta dig an den praktiska delen – med andra ord är det dags att börja hoppa. För att få din A-licens (sololicens) ska du bli godkänd på 10 stycken hopp. Direkt därefter har du 4 coach-hopp att utföra för att få hoppa tillsammans med andra. Hur lång tid kursen tar beror på vädret och dig själv, men räkna med att det minst tar ett par veckor.

Fallskärmshoppen utförs tillsammans med våra AFF-instruktörer och Hoppmästare. De är alla utbildade av Svenska Fallskärmsförbundet och ser till att allt går säkert till och ger feedback på hoppen. Majoriteten av hoppen sker från 4000 meters höjd.

 

Om ett hopp är godkänt eller inte bestäms av den AFF-instruktör eller Hoppmästare som du har hoppat tillsammans med. Om du skulle bli underkänd på något av hoppen är det bara att göra om det hoppet tills att du blir godkänd. Detta kostar dock extra.


Den praktiska delen är individuell, du bestämmer alltså själv när och hur ofta du vill hoppa. Förutsatt att det är hoppning inplanerat och det finns instruktörer tillgängliga är det bara att hoppa järnet! 

Hilton Moyle - 2020-06-26 10.23.57 1.jpg

Priser

AFF Kurs: 15 990:- (inklusive 10 hopp)

Kurspriserna inkluderar en anmälningsavgift som betalas vid bekräftelse av plats på kurs.

OBS! Obligatorisk läkarundersökning ingår ej i kurspriset.

Avbetalning

Betala när det passar dig! Du kan välja mellan tre olika betalningsalternativ:

  • Direkt med kort

  • Faktura med 14 dagars betalningsvillkor

  • Delbetalning i 3, 6 eller 24 månaderbottom of page